Interacoustics Eclipse

 

 

Az Interacoustics Eclipse egy BERA/OAE/ABR/AEP vizsgálatokra képes platform. A különböző szoftver és hardver modulok segítségével alkalmas otokausztikus emisszió (TEOAE, DPOAE) illetve ABR, BERA, ASSR vizsgálatok elvégzésére. A berendezés számítógép vagy laptop segítségével vezérelhető.

Interacoustics OtoRead

Kézi otoakusztikus emisszió (OAE) szűrőberendezés - Automatikus, hordozható, készülék elérhető áron. Alkalmas disztorziós vagy tranziens által kiváltott otoakusztikus emisszió (DPOAE illetve TEOAE) vizsgálatára is.

Titan - új dimenzió az újszülött hallásszűrésben

Műszaki adatok

Letölthető dokumentumok:

Titan ismertető

Titan DPOAE440 OAE modul használati utasítás

Titan ABRIS440 csecsemő ABR modul használati utasítás

Titan IMP440 tympanométer modul használati utasítás

Titan CE kézikönyv (EN)

Titan CE kézikönyv (HU)

Képzeljen el egy olyan kézi szűrő műszert, mellyel képes az auditoros idegi működést a középfültől egészen az agytörzsig megvizsgálni. Egy olyan eszközt, melynek segítségével az auditoros kiváltott potenciál (ABR) vizsgálati időt a felére csökkentheti, és olyan egyszerű a használata, hogy csupán négy gomb használatával tympanometriát, OAE illetve ABR vizsgálatot tud végezni. Az ergonomikus formetervű, könnyű Titán készülék pontosan ezt nyújtja, s ennél még többre is képes. További információkat itt talál a Titan készülék új funkcióiról.

Interacoustics EP15 - Diagnosztikai BERA/ABR szoftver modul

A szoftverrel lehetővé válik az agytörzsi válasz első, 30 ms hosszú szakaszának vizsgálata. Ezzel becsülhető a hallásküszöb, az idegi aktivitás ellenőrizhető, illetve intraoperatív megfigyelés végezhető.

 

Interacoustics ASSR szoftver modul

Gyors és pontos eredményt adó ASSR vizsgálatot lehetővé tevő szoftvermodul. A vizsgálati időt sokkal hatékonyabban használja ki, mint a régebbi eljárások. Az alkalmazott ASSR technológia minőségi ugrást jelent az objektív küszöbbecslés terén.

Interacoustics EP25 - Klinikai auditoros kiváltott potenciál (BERA/ABR/AEP) szoftver modul

 

 

 

A szoftverrel lehetővé válik az agytörzsi válasz első, 30 ms hosszú szakaszának vizsgálata. Ezzel becsülhető a hallásküszöb, az idegi aktivitás ellenőrizhető, illetve intraoperatív megfigyelés is végezhető.

Interacoustics ABRIS szoftver modul

Újszülöttek objektív szűrővizsgálatának elvégzésére alkalmas ABR (ABRIS - ABR Infant Screening - auditoros agytörzsi kiváltott potenciál, újszülött szűrővizsgálat) szoftvermodul. Kulcsfontosságú eleme minden újszülött szűrési programnak. Használata gyors, pontos, automatikus, gazdaságos, működtetése nem igényel speciális képzettséget.

Interacoustics VEMP szoftver modul

 

 

A saccula és and inferior vestibular nerve testing software - The VEMP test measures and analyses the vestibular evoked myogenic potential generated by a loud stimulus in the ipsilateral ear.

Interacoustics TEOAE25 szoftver modul

A modul segítségével tranziens által kiváltott otoakusztikus emisszió (TEOAE) regisztrálható és elemezhető. Képes az előre beállított kritériumok alapján szűrővizsgálatot végezni.

Interacoustics DPOAE20 szoftver modul

Disztorziós otoakusztikus emisszió vizsgálati szoftver modul - komplett klinikai otoakusztikus emisszió vizsgálat az Interacoustics Eclipse platformmal.