A modulról

A modul a hallókészülék illesztésében és a tanácsadásban segíti a hallókészüléket kiszolgáló szakembereket. A programban egyszerre kísérhető figyelemmel a hallókészülék beállításának és ellenőrzésének folyamata, ezzel könnyebbé téve a hozzá nem értők technikai kérdésekben való felvilágosítását.

Illesztés és ellenőrzés

A programmodul egy felületen keresztül teszi elérhetővé a hallókészülék ellenőrzés és beállítás eszközeit. A leegyszerűsített kezelőszervek segítségével könnyen egymáshoz hangolható a készülék valós erősítése az elvárthoz, eközben pedig a páciens számára is figyelemmel kísérhető, milyen mértékű javulást jelent számára annak használata.

Tanácsadás

A szükséges funkciókat együtt megjelenítő program ablakban megjelenik a készülék dinamikatartománya, az egészséges fülre vonatkozó hallásküszöb, illetve néhány hangminta, melyek segítségével egyszerűen bemutatható a vizsgálat eredménye a tanácsadást is megkönnyítendő.

Hallókészülék képességeinek demonstrálása

Az Affinity2.0 platform lehetővé teszi, hogy a szokványos simulusokkon kívül más hangokkal is végezhessünk mérést, illetv demonstráljuk a készülék hatékony működését. Tetszőleges WAV formátumú hangot és zaj használható fel így. Akár a páciens egyik rokonának hangját is felvehetjük és visszajátszhatjuk annak eldöntésére, hogy a hallókészüléket finomhangolva az még személyreszabottabb legyen.

Gyermek hallókészülék illesztés

A szoftvermodul mind a felnőtt, mind a gyermekek hallókészülék illesztési folyamatában felhasználható.