Interacoustics Affinity2.0

 

 

Interacoustics Affinity2.0 egyik legsokoldalúbb hallásdiagnosztikai és hallókészülék illesztést segítő rendszer.

Interacoustics Callisto

 

 

A Callisto egy új, modern és hordozható PC alapú diagnosztikus audiometer, mely teljes értékű valós fül mérésre is képessé tehető. A Callisto tervezésekor a betegeket otthonukban meglátogató illetve a különböző hallókészülék kiadó helyek között. A berendezés kompatibilis a már üzemelő Affinity2.0 és Equinox2.0rendszerekkel, így a meglévő műszerparkhoz egyszerűen illeszthető.

 

Interacoustics AC440 modul

Audiometriai szoftvermodul mely az Affinity2.0 készüléknek széleskörű használhatóságot biztosít kétcsatornás audiométerként. AC440 modul lég és csontvezetéses hallásvizsgálatot, beszédtesztet és további vizsgálati lehetőségeket kínál.

 

 

Interacoustics HIT440 - szoftver modul

 

Hallókészülék vizsgálati modul Affinity2.0 készülékhez. Széleskörű szolgálatatásokat nyújt, mint például a harmonikus torzítás, a telefontekercs, irányérzékenység vizsgálata. Minden típusú hallókészülék könnyedén és gyorsan ellenőrizhető, paraméterei mérhetők így a berendezéssel.

 

Interacoustics REM440 - szoftver modul

 

 

Valósfül mérést lehetővé tevő modul az Affinity2.0 hallókészülék vizsgáló és hallókészülék illesztést segítő platformhoz. Segítségével mindenféle hallókészülék működése ellenőrizhető, beleértve az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő nyílt illesztékkel készülő segédeszközöket.

Interacoustics TBS25 hallókészülék vizsgálókamra

Speciális vizsgálókamra, kiemelkedő teljesítményével és hangvisszaadási képességével emelkedik ki a hasonló eszközök sorából.

Interacoustics VSP440 - szoftver modul

Az REM440 szoftvermodul kiegészítéseként rendelhető szoftvermodul egyesíti a hallókészülék illesztésére és ellenőrzésére szolgáló eszközöket.