Interacoustics AD629

 

 

Az AD629 audiométer koncepciójában teljesen új audiométer. Hibrid felépítésének köszönhetően tökéletesen ötvözi a múltbéli vívmányok legjobbjait a jelen és jövő technológiájával. Az eredmény egy moduláris felépítésű, bővíthető tudású, a számítógépes rendszerekkel teljesen összehangolt, áttikinthető, egyszerűen használható berendezés lett.

Interacoustics Callisto

A Callisto egy új, modern és hordozható PC alapú diagnosztikus audiometer, mely teljes értékű valós fül mérésre is képessé tehető. A Callisto tervezésekor a betegeket otthonukban meglátogató illetve a különböző hallókészülék kiadó helyek között mozgó szakemberek igényeit vettük figyelembe. A hallásvizsgáló berendezés kompatibilis a már üzemelő Affinity2.0 és Equinox2.0rendszerekkel, így a meglévő műszerparkhoz egyszerűen illeszthető.

Interacoustics AC40

Műszaki adatok

Letölthető dokumentumok:

AC40 audiométer Ismertető

 

Sokoldalú audiométer, mely kifejezetten klinikai célokra készült.

Előre programozott és automatikus hallásvizsgálatok segítségével idő takaríthat meg.

Interacoustics Equinox2.0/AC440

Számítógép vezérlésű klinikai audiométer, mely az audiometriai mérések teljes tárházát tartalmazza. A számítógépes vezérlés, a páciens adatokat nyilvántartó rendeszerek minden előnyét élvezheti a mindennapi munkában.

Interacoustics AS608/AS608e

Hordozható szűrőaudiométer. Ideális az iskolaorvosi, védőnői, munkahelyi és egyéb szűrési feladatokra, vagy bármely olyan esetben, amikor igazán egyszerű, gyorsan használható hallásvizsgáló berendezésre van szükség.

 

Interacoustics AD226

Kifejezetetten lég és csontvezetéses küszöbvizsgálatokra készült audiométer, melynek kivitele alkalmassá teszi a helyhez között vagy a mobil használatot is.