katalogus

 Interacoustics katalógus 

 A dán gyártó több, mint 40 éves tapasztalata biztosíték arra, hogy az Ön kezébe minden elvárásának megfelelő eszközt tudunk adni.

 Az egyik legkiválóbb minőségű szűrő, diagnosztikai, klinkai audiométerek és tympanométerek gyártását végzik.

 Oldalunkról letöltheti az Interacoustics aktuális katalógusát. 

 

 

 

ad629

Audiométerek

Az Interacoustics az egyik legszélesebb audométer választékot kínálja.

Akár kisméretű, hordozható szűrő audiométerre, nagyobb tudásúdiagnosztikai audiométerre, vagy teljeskörű szolgáltatásokat nyújtóklinikai audiométerre van szüksége, nálunk biztosan talál az Ön igényeit kielégítő berendezést.

 

 

titan

Tympanométerek

Az Interacoustics tympanométerek széles választékát kínálja. Akár kézi, akár klinikai tympanométert keres, mindenképp talál az Ön igényeihez illeszkedő megoldást.

 

 

assr th

BERA-ABR-OAE-ASSR

OAE (otoakusztikus emisszió) vizsgálatra az Interacoustics OtoRead kézi és az Interacoustics Eclipse ABR/OAE rendszert ajánljuk. Az Eclipse rendszer szoftver modulok segítségével bővíthető, fejleszthető. Ezekkel egy teljesen integrált OAE/BERA/ABR/ASSR vizsgálatra képes rendszer építhető fel.

 

 

vn415 vo425

Video és Electronystagmográfia, egyensúlyi szerv vizsgálata, rehabilitációja

Az Interacoustics VNG (video-nysztagmográf) moduljaival teljeskörű okulográfiás analízis végezhető. Előnyei közé tartozik, hogy a páciens számára kényelmet biztosít, illetve egyszerűen kezelhető. Amíg a hagyományos videonystagmográfiás vizsgálatok csak a félkörös ívjáratok működését vizsgálják, addig az Interacoustics VEMP rendszerével a sacculus és a vestibularis ideg is vizsgálható.

 

 

callisto

 

Hallókészülék illesztés és kiszolgálás

Az Interacoustics Affinity2.0 hallókészülék analizátor a hallókészülékek vizsgálatára, audiometriára és fülön végzett mérésre alkalmas moduláris felépítésű berendezés. A TBS25 külső vizsgálóegység opcióként rendelhető az Interacoustics Affinity2.0 hallókészülék analizátorhoz, annak belső vizsgálóegységének kiváltására, ha azt kifejezetten zajos körülmények között üzemeltetik.

 

 

viot 

Video otoszkóp

Az Interacoustics VIOT™ video otoszkópjával éles, nagyfelbontású álló és mozgókép felvételeket készíthet. A berendezéshez tartozó szoftverrel egyszerűsíthető a leletezés és a felvételek dokumentálása (Noah és OtoAccess kompatibilitás biztosított).

 

 

otoaccess

Szoftvercsomagok

A felhasználóbarát Interacoustics OtoAccess™ nyilvántartó szoftver alkalmas az audiológiai leletek és a páciensek adatainak tárolására. Az Interacoustics által kínált szoftver csomagok az audiológiai diagnosztikai és a hallókészülék illesztési szakterületeken elérhető legjobb szoftveres megoldások közé tartoznak.