SL130 Hangnyomásszint monitor és riasztó

Az SL130 hangnyomásszint monitor és riasztó zajos munkahelyekre, üzemekbe, kiemelt figyelmet igénylő munkakörökben, újszülött intenzív osztályokon sikkerrel alkalmazható a nem kívánt szintű zajok jól észrevehető, vizuális formában való jelzésére.

 

Az SL130 hangnyomásszint monitor és riasztó az IEC 60651, Type 2 hangnyomásszint mérő műszer szabványnak felel meg. Nagyméretű és fényerejű LED fényekkel jelzi a beállított hangnyomásszint meghaladását vagy a szint alatt maradást. Kivitelének köszönhetően falra, állványra szerelhető, asztalra helyezhető. Extra nagy méretű digitális és szint kijelzővel rendelkezik a jobb láthatóság érdekében. A működése alatt mért maximum értéket időbélyegzővel együtt jelzi ki folyamatosan az eszköz.

A műszernek számos, a professzionális felhasználást célzó funkciója van. Előre beállítható felső és alsó határértékkkel rendelkezik, aminek túllépését és amely alá süllyedést színt váltó LED-ek jelzik. A készülék riasztási kimenettel is rendelkezik, amelyhez külső jelzőberendezés – pl. jól látható helyre szerelt „HATÁRÉRTÉK TÚLLÉPÉS” jelzést mutathat – csatlakoztatható. A készüléken beállítható A és C frekvencia súlyozó görbe, illetve az F és S időállandók. A készülék mérőmikrofonja 180 fokban elforgatható.